Twoje zapytanie pokaż wyszukiwarkę »

ekspresy do gastronomii, serwis ekspresów do kawy, ekspresy do kawy

Mieszanka zielonej herbaty o smaku ananasa. 20 torebek ekspresowych w hermetycznych kopertach. Herbata zielona ekspresowa, aromatyzowana o smaku ananasa. Skład: herbata zielona 55%, jabłko, liść słodkiej jeżyny, aromat ananasa, korzeń lukrecji 5%, cynamon, korzeń prażonej cykorii, ananas 1%, kwas cytrynowy. Kraj pochodzenia: Chiny.
Mieszanka kwiatu hibiskusa z owocami leśnymi. 20 torebek ekspresowych w hermetycznych kopertach. Herbatka owocowa ekspresowa aromatyzowana o smaku owoców leśnych. Skład: kwiat hibiskusa, jabłko, aronia 10%, aromaty, malina 6%, korzeń lukrecji 5%, jeżyna 3%, sok czarnej porzeczki w proszku 1%, jagoda 1%, kwas jabłkowy.
Mieszanka kwiatu hibiskusa z rooibosem o smaku truskawki. 20 torebek ekspresowych w hermetycznych kopertach. Herbatka owocowa ekspresowa aromatyzowana o smaku truskawki. Skład: kwiat hibiskusa, jabłko, aromaty, truskawka 10%, rooibos, korzeń lukrecji 5%, liść słodkiej jeżyny, korzeń prażonej cykorii.
Pokrywa kawy mielonej, kolor czarny. Pasuje do modeli S50, S70, S90, S9, S7, X90, X70, XS90, XS9.
Pokrywa zbiornika kawy, kolor czarny. Pasuje do modeli z serii C, E, F.
Zbalansowana mieszanka 100% czystych Arabik z Gwatemali, Brazylii i Kostaryki i delikatne palenie czyni tę kawę idealną do przygotowania aromatycznej Cafe Creme. Lekka, przyjemna i delikatna w smaku, jednocześnie aromatyczna i wykwintnie zrównoważona zagwarantuje zachwyt podniebienia. Codzienna mieszanka dla wymagających koneserów i miłosników  Cafe Creme i Cafe Latte. Mleko lub śmietanka dopełni harmonijnie smak tej mieszanki. Kawa palona w Szwajcarii - Swiss Roast. Skład: 100 % Arabika Smak: łagodny Palenie: jasne Opakowanie: 250 g Aromat: 3/5 Kwaskowatość: 3/5 Body (Konsystencja): 3/5 Palenie: 2/5
Mieszanka składa się z 70 % Arabiki z Meksyku i Brazylii oraz 30 % Robusty z Ugandy. Mieszanka Impressa jest przygotowana specjalnie do użycia w ekspresach automatycznych Jura. Dzięki zawartości Robusty w mieszance, w trakcie procesu zaparzania nawet w ekspresie automatycznym, na powierzchni kawy wytwarza się piękna, długotrwała i gładka crema. Silny smak Impressa potocznie mówiąc "daje kopa" i może być określona jako typowa włoska mieszanka pod espresso. Mieszanka najbardziej pasuje do krótkiego, silnego espresso. Siła jej charakteru przebija się również doskonale przez mleko w cappuccino i latte macchiato. Kawa palona w Szwajcarii - Swiss Roast. Skład: 70 % Arabica, 30 % Robusta Smak: mocny Palenie: średnie Opakowanie: 250 g Aromat: 5/5 Kwaskowatość: 2/5 Body (Konsystencja): 4/5 Palenie: 3/5
250g ziarnistej 100% Arabiki z Indii. Planatacje usytuowane są w prowincji Karnataka, a także w Tellichery i Malabar w prowincji Kerala. Kilka planatacji znajduje się w południowo zachodniej części kraju, w Nilgeris, w południowo wschodnim Tamil Nadu. Indyjska kawa znana jest ze specjalnego procesu przygotowania do wypalania zwanego monsunowaniem. Po zbiorach ziarna są eksponowane na deszcz monsunowy na okres pięciu dni w celu zwiększenia ich wilgotności. Następnie ziarna są suszone na wietrze monsunowym przez okres 7 tygodni. Monsunowanie nadaje kawie niepowtarzalny, charakterystycznie aksamitny smak. Bardzo delikatny, w ogóle nie kwaśny, delikatnie pikantny, silnie cielisty o pełnym smaku. Najlepsza kawa dla delikatnego żołądka. Z bardzo niską kwasowością, kawa ta doskonale nadaje się na wieczorne espresso lub na cafe creme. Kawa palona w Szwajcarii - Swiss Roast. Skład: 100 % Arabika Smak: łagodny Palenie: jasne Opakowanie: 250 g Aromat: 4/5 Kwaskowatość: 1/5 Body (Konsystencja): 4/5 Palenie: 2/5
Akrylowa pokrywa kawy AROMA. Pasuje do modeli z serii C, E, F