Twoje zapytanie pokaż wyszukiwarkę »

ekspresy biurowe, ekspresy do gastronomii, ekspresy do kawy

Akrylowa pokrywa kawy AROMA. Pasuje do modeli z serii Z.
Akrylowa pokrywa kawy AROMA. Pasuje do modeli z serii C, E, F
Pokrywa zbiornika kawy, kolor czarny. Pasuje do modeli z serii C, E, F.
Pokrywa kawy mielonej, kolor czarny. Pasuje do modeli S50, S70, S90, S9, S7, X90, X70, XS90, XS9.
Użycie wkładów filtrujących CLARIS gwarantuje otrzymanie zawsze świeżej przefiltrowanej, delikatnej w smaku wody, służącej do przygotowania herbaty i kawy. Opracowane specjalnie do ekspresów JURA i umieszczone bezpośrednio w zbiorniku na wodę, powodują neutralny odczyn pH wody. Dlaczego warto korzystać z filtrów Claris? Gwarancję, że woda służąca do przygotowywania kawy jest świeżo przefiltrowana, tuż przed zaparzeniem kawy. Świeżo przefiltrowana woda i pozbawiona złych aromatów powoduje odkrycie na podniebieniu zupełnie nowych smaków i zapachów kawy Długotrwałe zabezpieczenie ekspresu do kawy Wymiana filtra Claris powinna być przeprowadzona po przefiltrowaniu 50 litrów wody lub co 2 miesiące. Po tym czasie filtr przestaje działać i wymaga wymiany.
Użycie zestawów filtrujących CLARIS gwarantuje otrzymanie zawsze świeżej przefiltrowanej, delikatnej wody, służącej do przygotowania herbaty i kawy. Opracowane specjalnie do ekspresów JURA i umieszczone bezpośrednio w zbiorniku na wodę, powodują neutralny odczyn pH wody. Dlaczego warto korzystać z filtrów Claris? Gwarancję, że woda służąca do przygotowywania kawy jest świeżo przefiltrowana, tuż przed zaparzeniem kawy,. Świeżo przefiltrowana woda i pozbawiona złych aromatów powoduje odkrycie na nowo w podniebieniu zupełnie nowych smaków i zapachów kawy Długotrwałe zabezpieczenie ekspresu do kawy, zapobieganie zakamieneiniu ekspresu Wymiana filtra Claris powinna być przeprowadzona po przefiltrowaniu 50 litrów wody lub co 2 miesiące. Po tym czasie filtr przestaje działać i wymaga wymiany. FILTRY CLARIS BLUE ZASTĄPIONE ZOSTAŁY WKŁADAMI CLARIS SMART. WKŁADY CLARIS SMART MOŻNA UŻYWAĆ WE WSZYSTKICH MODELACH UŻYWAJĄCYCH FILTRÓW BLUE.
Użycie wkładów filtrujących CLARIS gwarantuje otrzymanie zawsze świeżej przefiltrowanej, delikatnej w smaku wody, służącej do przygotowania herbaty i kawy. Opracowane specjalnie do ekspresów JURA i umieszczone bezpośrednio w zbiorniku na wodę, powodują neutralny odczyn pH wody. Dlaczego warto korzystać z filtrów Claris? Gwarancję, że woda służąca do przygotowywania kawy jest świeżo przefiltrowana, tuż przed zaparzeniem kawy. Świeżo przefiltrowana woda i pozbawiona złych aromatów powoduje odkrycie na podniebieniu zupełnie nowych smaków i zapachów kawy Długotrwałe zabezpieczenie ekspresu do kawy Wymiana filtra Claris powinna być przeprowadzona po przefiltrowaniu 50 litrów wody lub co 2 miesiące. Po tym czasie filtr przestaje działać i wymaga wymiany.
Brasil Coffee 100% Arabika    Brasil Santos – to łagodna, delikatna kawa, odznaczjąca się harmonijnym i łagodnym smakiem, pozbawionym kwaskowatości, uprawiana powyżej 1000 m n.p.m. wyłuskiwana metodą mokrą. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren 
Magia świeżej pianki mlecznej Puchata, lekka i uniwersalna. Świeżą i delikatną piankę mleczną ze spieniacza mleka JURA można wykorzystywać do przyrządzania specjałów kawowych, takich jak modna flat white – po raz pierwszy również na zimno.  Przejrzystość i prostota formy, przemyślane kształty i wygląd oraz najlepsze materiały sprawiają, że ubijaczka do idealnej pianki jest bardzo łatwa w obsłudze i gwarantuje optymalną higienę. Wyposażone w dwie nasadki urządzenie służy do przyrządzania zimnego, ciepłego i gorącego mleka, a także pianki mlecznej. Wystarczy nacisnąć tylko jeden przycisk. Spieniacz mleka JURA, zarówno jako uzupełnienie każdego ekspresu automatycznego, jak i niezależne urządzenie, oferuje wszystkim miłośnikom specjałów z mlekiem niespotykaną dotąd różnorodność pomysłów na przepisy i umiejętności właściwych baristom.