Syropy do kawy

Nowy
 Syrop o smaku amaretto idealny dodatek do speciałów kawowych.  Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syrop Syrop „Amaretto” jest oparty na klasycznym słodkim włoskim likierze, posiadającym wykwintny smak nadany mu przez gorzkie migdały "mandorla-amara". Włoska nazwa „Amaretto” oznacza „trochę gorzkie”. Podstawowym składnikiem likieru są pestki moreli i może zawierać dodatkowe smaki i aromaty. BARWA: Naturalny, przezroczysty. SMAK: Silny smak i zapach migdałów, posmak owoców. ZASTOSOWANIA: Kawa, drinki deserowe, drinki serwowane po kolacji. TERMIN PRZYDATNOŚCI: 5 lat od daty produkcji.
Nowy
Syrop o smaku białej czekolady idealny dodatek do speciałów kawowych.  Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syrop Syrop „Cioccolato Bianco / Biała czekolada” ma bogaty, słodki, subtelny smak białej czekolady. Charakteryzuje się maślanym aromatem z nutką wanilii, zyskuje sobie zwolenników swym pysznym, kremowo-kakaowym smakiem. Doskonale uzupełnia i wzmacnia inne smaki. Idealna do robienia kawy mokka lub wzmacniania chłodzonych oraz mrożonych kaw z mlekiem skondensowanym, cappuccino, espresso, smakowych milkshake'ow, czekolad. BARWA: Bardzo przejrzysta, złota. SMAK: Maślany zapach z nutką wanilii, kremowy kakaowy smak. ZASTOSOWANIA: Kawy, koktajle, napoje deserowe, milkshake'i.
Nowy
Syrop o smaku irish cream idealny dodatek do speciałów kawowych.  Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syrop  Syrop o smaku ciastka czekoladowego VINENZI Chocolate Cookie posiada doskonały smak wafla czekoladowego, który nada wyśmienitego smaku Twoim drinkom. Jest to smak doskonały do realizowania najbardziej wyszukanych drinków deserowych, który poszerzy Twoją ofertę drinków o świat pełen delikatesów. BARWA: czekoladowy SMAK: smak maślanego ciasteczka czekoladowego ZASTOSOWANIA: kawa i napoje mleczne, smoothie, desery.
Nowy
Syrop o smaku irish cream idealny dodatek do speciałów kawowych.  Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syrop Syrop „Canella / Cynamon” może mieć szerokie zastosowanie, polecany jest do herbaty, kawy, napojów mlecznych. Syrop posiada jasnobursztynową barwę. Charakteryzuje się aromatem olejku cynamonowego oraz pysznym smakiem proszku cynamonowego z nutą pieprzu. BARWA: Jasnobursztynowy. SMAK: Zapach olejku cynamonowego, pikantny smak proszku cynamonowego z nutką pieprzu. ZASTOSOWANIA: Herbaty, kawy, mleka smakowe, shake'i.
Nowy
   Syrop o smaku czekolady idealny dodatek do speciałów kawowych.  Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syrop Syrop „Cioccolato / Czekolada”  może mieć szerokie zastosowanie, polecany jest do kawy, drinków deserowych, napojów mlecznych, koktajli. Posiada przeźroczystą, brązową barwę ze złotymi akcentami. Charakteryzuje się aromatem ziaren kakaowca oraz smakiem likieru kakaowego. BARWA: Przezroczysty brązowy ze złotymi akcentami. SMAK: Zapach ziaren kakaowca, smak likieru kakaowego. ZASTOSOWANIA: Kawy, drinki deserowe, shake'i mleczne, mleko smakowe, mokka. TERMIN PRZYDATNOŚCI: 5 lat od daty produkcji.
   Syrop o smaku, idealny dodatek do drinków i specjałów kawowych Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syr
Nowy
 Syrop o smaku miętowym, idealny dodatek do speciałów kawowych.  Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syrop
Nowy
 Syrop o smaku irish cream idealny dodatek do speciałów kawowych.  Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syrop Syrop „Irish Cream” może mieć szerokie zastosowanie – polecany jest do kawy, napojów mlecznych i deserowych. Syrop posiada brązową barwę z bursztynowymi przebłyskami. Charakteryzuje się pięknym aromatem karmelu oraz kawy. Zachęca pysznym smakiem prażonej kawy i toffi. Popularność irlandzkiej kawy trwa dziesięciolecia i jest rozpowrzechniona na całym świecie. Inspirowane tradycyjnym irlandzkim napojem kawiarnie nie tylko zaadaptowały ten napój, ale także przyjęły napoje aromatyzowane tym smakiem. Syrop „Irish Cream” jest wszechstronny i idealny do aromatyzowania napojów kawowych lub uzupełniania smoothies, shake'ow i wielu innych. Jest to wspaniały maślany smak przypominający cukierki toffi. BARWA: Brązowa. SMAK: Zapach karmelu oraz kawy z nutką maślaną. Smak prażonej kawy oraz toffi. ZASTOSOWANIA: Kawy, mleka smakowe, napoje deserowe, smoothie, koktajle alkoholowe lub bezalkoholowe, desery
Nowy
Syrop o smaku karmelowym, idealny dodatek do speciałów kawowych. Zalecany sposób użycia:  - do kawy espresso należy dodać 5 ml syropu  - do kawy z mlekiem należy dodać 10 ml syropu  - do shake`a kawowego należy dodać 20 ml syropu.