Kawa świeżo palona Guido

Pellini Top to mieszanka składająca się z 6-8 wyselekcjonowanych odmian górskich arabiki z Ameryki Centralnej. Każda z odmian palona jest oddzielnie, w małych porcjach, wolno i w odpowiedniej temperaturze. Proces produkcji kawy Pellini Top odbywa się z zachowaniem najwyższej jakości procedur. Odpowiednia selekcja ziaren oraz powolny proces prażenia umożliwiają delektowanie się napojem najwyższej jakości o delikatnym, aromatycznym i niepowtarzalnym smaku. Kawa Pellini Top jest wyróżniona certyfikatem UNI 10939:2001. Opakowanie: 250g, mielona Skład: 100% arabika Palenie: średnie Mielenie: grube (moka) Zawartość kofeiny: niska
Brasil Coffee 100% Arabika    Brasil Santos – to łagodna, delikatna kawa, odznaczjąca się harmonijnym i łagodnym smakiem, pozbawionym kwaskowatości, uprawiana powyżej 1000 m n.p.m. wyłuskiwana metodą mokrą. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren 
Brasil Coffee 100% Arabika    Brasil Santos – to łagodna, delikatna kawa, odznaczjąca się harmonijnym i łagodnym smakiem, pozbawionym kwaskowatości, uprawiana powyżej 1000 m n.p.m. wyłuskiwana metodą mokrą. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren
Columbia Excelso – Arabika 100% Columbia Excelso cechuje się idealnie zbalansowanym, wytrawnym smakiem. Nazwa kawy Excelso wywodzi się od słowa "excelso" - co po łacinie iznacza wspaniały. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.
Columbia Excelso – Arabika 100% Columbia Excelso cechuje się idealnie zbalansowanym, wytrawnym smakiem. Nazwa kawy Excelso wywodzi się od słowa "excelso" - co po łacinie iznacza wspaniały. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.
Columbia Excelso – Arabika 100% Columbia Excelso cechuje się idealnie zbalansowanym, wytrawnym smakiem. Nazwa kawy Excelso wywodzi się od słowa "excelso" - co po łacinie iznacza wspaniały. Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.
Barcelona coffee Zawiera 100% Mieszanki różnych gatunków Arabiki Delikatna mieszanka starannie wyselekcjonowanych gatunków kaw Arabika, palona na styl Hiszpański została tak skomponowana, aby zachować delikatność składających się na nią ziaren brazylijskiej Arabiki i słodycz ziaren kawy z Papui Nowej Gwinei.    Esperanto – Espresso we włoskim stylu – idealnie nadające się do kaw mlecznych. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna.   Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.  
Barcelona coffee Zawiera 100% Mieszanki różnych gatunków Arabiki Delikatna mieszanka starannie wyselekcjonowanych gatunków kaw Arabika, palona na styl Hiszpański została tak skomponowana, aby zachować delikatność składających się na nią ziaren brazylijskiej Arabiki i słodycz ziaren kawy z Papui Nowej Gwinei.    Esperanto – Espresso we włoskim stylu – idealnie nadające się do kaw mlecznych. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna.   Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.  
Barcelona coffee Zawiera 100% Mieszanki różnych gatunków Arabiki Delikatna mieszanka starannie wyselekcjonowanych gatunków kaw Arabika, palona na styl Hiszpański została tak skomponowana, aby zachować delikatność składających się na nią ziaren brazylijskiej Arabiki i słodycz ziaren kawy z Papui Nowej Gwinei.    Esperanto – Espresso we włoskim stylu – idealnie nadające się do kaw mlecznych. Ziarna kawy Brasil Santos wypalane są w sposób tradycyjny w piecu bębnowym. Powolny, mistrzowski proces palenia wymaga dużej wiedzy, ale zapewnia wydobycie wszystkich walorów ziarna.   Gwarancja prawdziwej świeżości wypalanych ziaren.